Forløbet

Teoriundervisning

Fra uge 1 til 5 er der teoriundervisning to gange pr. uge. Enten mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag. Alle dage kl. 17-20. Det er “rigtig” teoriundervisning med dialog. Vi har selvfølgelig også en masse prøver, så du bliver klar til teoriprøven.

Manøvrebane

I uge 1 eller 2 skal du på manøvrebane. Der er 4 * 45 minutters undervisning, hvor du lærer den grundlæggende betjening af bilen. Der er gratis transport til og fra banen.

Køretimer

Køretimerne starter i uge 2. Køretimerne planlægges, så der er sammenhæng mellem teori og praksis. Vi starter med en let rute, og så stiger sværhedsgraden stille og roligt.

Teoriprøve

Når du har gennemført teoriundervisningen og har haft 14 køretimer, må du gå til teoriprøve. Prøven afholdes af politiet.

Glatbane

Når du har gennemført teoriundervisningen og haft 14 køretimer, må du også tage på glatbane. Undervisningen er 4 * 45 minutter. På banen lærer du at kontrollere bilen i nødsituationer. Transport til og fra banen er gratis.

Køreprøve

Når du har bestået din teoriprøve, været på glatbane og har haft minimum 16 køretimer, må du komme til køreprøve. Bemærk, at ikke alle kan gennemføre forløbet med kun 16 køretimer.